![]() |
(PSX) Puzzle/Miscellaneous (EU) Игры Европейского региона жанра - Puzzle/Miscellaneous |
Реклама | |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
PSX Planet Elite Supporter
![]() Регистрация: 25.07.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elemental Pinball [SLES-04038] a.k.a Elemental Pinball (Nice Price Vol.8) ![]() ![]() Step inside the arcades with this crazy version of Pinball. Adjust the ball speed and use the power of Fire, Water and Lighting to maximum effect to beat the ranking system and notch up a perfect high-score. * Three table skins to select: Disco, Sea and Jester. * Points bonuses can be accessed through skillful play. * Unique Element system - Gain the power of fire, water or lightning. * Slow, normal and fast ball speeds. IMAGE: CloneCD 5.3.0.1 SYSTEM: PAL LANGUE: ENG Developer: DigiCube Publisher: Midas Interactive Entertainment Genre: Pinball Release Date: 08/08/2003 Player: 1 WinRar: 2 Mb ![]() ![]() ![]() Narod.disk
![]() Последний раз редактировалось alan3107; 29.12.2008 в 15:47. |
![]() |
![]() |
Эти 29 пользователи сказали Спасибо alan3107 за это сообщение: | TaoRen63, Krasii, unicore, Ace_of_DiscaL, Darkleon, dumic lumic, drakonolus, GTXMike, EduardoChristian, NikkoShock, Hyperdanika, joshualivestoday, tito76, dmp502, Max Duella, Nemuel, duskvegeta, Raptorss, sopelma, archvail, freeusers, DRVENOM, Sergey L, BlackHazor, volgame, Marinus, samix, недоступно, SRC |
Реклама | |
![]() |
![]() |
#2 |
Администратор
![]() Регистрация: 21.07.2008
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Файл перезалит на сервис Narod.disk
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Worms Pinball [SLES-00483] | weberbor | (PSX) Puzzle/Miscellaneous (EU) | 1 | 03.08.2012 15:47 |